Regresif Hipnoz

Regresyon, güncel olarak yaşanan zorluklar ve şikayetlere neden olan, hayatın erken dönemlerine ait olayları keşfetmek ve tekrar canlandırmaktır. Regresyon Terapistleri, ‘yeniden canlandırma‘yı, kişileri üzen, unutulmuş, ötelenmiş ya da baskılanmış anılarla birlikte olumlu duyguları, saklı yetenekleri ve unutulmuş olumlu deneyimleri  yeniden aktive etmek için kullanırlar. 
 
 

Bu unutulmuş deneyimler hiç iyileşmemiş ya da yarı-bilinçli ve güçlü duygusal yaralar içermektedir. Bu tür programlamalar, (‘karakteristik özellikler‘) yalnızca bunlara neyin sebep olduğunu ve neden bunlara tutunduğumuzu anladığımızda değişir. Sindirilmemiş anıları bulup yeniden canlandırmak, duyguları ortaya çıkarır ve geçmiş yaşantıların güncel hayatımızdaki köklerini görmememizi sağlar. 
 
Danışanlar, doğumlarını ya da anne karnındaki gebelik süreçlerini yaşayabilirler. Kulaklarından kan boşaldığı esnada kaldırımda bilinçsiz yatarken insanların bağırışmalarını duyabilirler. 
 
Bir çoğunun, geçmişe dair olayları ve deneyimleri gözlemlenmiştir. Diğerleri, vefat eden aile üyelerinin güncel hayatlarına olan etkisinin izini sürmektedir. 
 
Regresyon Terapisi, bir kişilerarası psikoterapidir. 
 
Regresif Hipnoz ise, kişinin geçmiş yaşantılarına dair travmatik etki oluşturan anılarına, hipnotik bir transta dönüp, o anıya ait olumsuzlukları temizleyip günümüze etki eden sıkıntılarından kurtulmasına yardımcı olan terapi tekniğidir.

DUYURU

Psikolog Betül Öztürk, ofis çalışmalarına bir süre için ara vermiştir.

İletişim için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Duyuru

Psikolog Betül Öztürk, ofis çalışmalarına bir süre için ara vermiştir.

İletişim için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.